NORDVESTFALSTER PASTORAT

Velkommen til Nordvestfalster pastorat. Et pastorat, der omkranses af Guldborgsund i vest og Storstrømmen i nord og med 2 broer, som bindeled til de nærliggende øer.  5 sogne med 6 kirker. 6 fantastiske kirker med hver sit særpræg. Klik her og læs mere om vore spændende kirker.

6 kirker – vidt forskellige – herlige steder at besøge som kirkegænger eller turist. smiley

Hvis man ønsker kirkebil til vore gudstjenester eller arrangementer og bor i Nordvestfalster pastorat, så kan man ringe til Bjarnes taxi på tlf. 54 43 55 24 dagen i forvejen, helst inden kl. 10.

 

JULEHJÆLP

Menighedsplejen i Nordvestfalster vil gerne give en lille håndsrækning i form af en julekurv til dem der ikke kan få det til at hænge sammen økonomisk juleaften.

Hvis du kender nogen, du mener kunne komme i betragtning, send os et par linjer til nedenstående adresser med navn, alder og adresse på den der trænger og en begrundelse for, hvorfor vedkommende har brug for en lille håndsrækning.

Oplysningerne vil blive behandlet i fuld fortrolighed.

Send ansøgningen senest den 9. december til menighedsplejen@nvfp.dk eller ebhe@km.dk

KONCERT MED AKTIV FRITIDS SENIORORKESTER

2. søndag i advent, den 8. december kl. 14 spiller Aktiv Fritids Seniororkester med Palle Danielsen som dirigent både nye og gamle julemelodier og der bliver også lejlighed til at synge med på et par kendte julesalmer.

I pausen serveres der gløgg og æbleskiver.

Der er gratis adgang.

Orkestret blev stiftet i foråret 1999 og lægger vægt på publikumsvenlig musik. Der er ca. 24 medlemmer og af instrumenter er der harmonikaer, violiner, piano, guitar, elbas, trækbasuner, trommer, saxofoner, mandolin, klarinet, obo og tværfløjte. 

FILMAFTEN

Vi prøver noget nyt!

Tirsdag den 10. december holder vi filmaften i Vålse. Der lægges ud med en gudstjeneste kl. 17 i Vålse kirke. Derefter vises "Den tid på Året" i konfirmandstuen.

SOGNESAMMENLÆGNING EN REALITET

Fra 1. januar er sammenlægningen af sognene i vores pastorat en realitet.

Vores 5 sogne, som året ud hedder Nørre Vedby, Vålse, Kippinge, Stadager og Brarup, vil fra nytår få et fælles navn: Nordvestfalster sogn. Dette blev bifaldet ved kongelig resolution af 5. november 2019.

Det er endnu et vigtigt skridt mod en fælles fremtid. Nu er vi eet sogn med eet menighedsråd og vi har 6 pragtfulde kirker.

 


Kontakt os

  • Nordvestfalster Pastorat
  • Find adresser, tlf.numre og mailadresser i menuen under Kontakt

  • Tlf:
  • Email: info@nvfp.dk
 

Sociale links